Hatékonyabb energia felhasználás

A LED technológiának jelenlegi fejlettségi szintje és a LED fényforrások előállítási költségeinek csökkenése eredményeként a LED fényforrások és lámpatestek mára már kompromisszumok nélkül képesek kiváltani a hagyományosnak nevezett fényforrásokat.

A TEGA-LED Kft. tevékenységének középpontjában kizárólag a magas minőségű, professzionális felhasználási igényeknek megfelelő, ipari, intézményi és közvilágítási LED világítótestek és fényforrások gyártása, közvetlen importja és forgalmazása áll. 2009 óta azon dolgozunk, hogy a LED technológiát széles körben elérhetővé tegyük a hazai vállalkozások, intézmények és önkormányzatok számára.

A világítás korszerűsítés talán legfontosabb kérdése, hogy mennyit takaríthatunk meg ilyen beruházással. Az teljesen biztos, hogy a termék élettartamán belül bőven megtérülő befektetésről van szó, csupán az a kérdés, hogy az adott világítási szokásokkal ez mennyi időbe telik és ez az idő intervallum még racionálisnak tekinthető-e. A minőségi LED-es fényforrások élettartama nagyon hosszú, és a legtöbb minőségi gyártó hasonlóan hosszú garanciaidőket is biztosít a termékekhez. Fontos tudni, hogy a megtérülés időpontja nagyban függ a napi világított órák számától. Az biztos, hogy egy adott termék adott üzemidő alatt termeli ki a saját árát, de az már nem mindegy, hogy az adott üzemórát pár hónap alatt érjük el, pl. napi 12 órás világítás mellett, vagy napi 1 - 2 óra világítás mellett csak évek múltán. TEGA-LED Kft a legújabb generációs, sokoldalú LED lámpatesteivel és LED fényforrásaival biztosítja ügyfeleinek, hogy alkalmazhassanak innovatív LED technológiával működő, energiatakarékos világítást, legyen az egy ipari csarnok világítása, egy irodaház világítása vagy egy település közvilágítása. Az ilyen hatékony és energiatakarékos LED fényforrások vagy lámpatestek tartós használata megéri minden felhasználó számára és nem utolsó sorban még környezetbarát is a használatából adódó CO2 megtakarítás véget.