• T8 TEGALED fénycsövek (600, 1200, 1500 mm hosszban, 10-30W teljesítményben)


  A TEGALED LED fénycsövei teljes mértékben kompatibilisek a hagyományos neon fénycsövekkel, így a meglévő világítótestek (armatúrák) cseréje nélkül juthat rendkívül alacsony fogyasztású világításrendszerhez, a korábbi fényerő megtartása vagy akár növelése mellett.

 • LED panelek beépíthető vagy függeszthető kivitelben


  A LED panelek alkalmazásának előnyei első sorban a rendkívűl magas fényerőben és az álmennyezet síkjába való beépítésében rejlik. Irodák és bankok kedvelt világítótestei a 60x60 cm-es illetve 120x30 cm-es TEGALED panelek.

 • Hagyományos E27 foglalatú LED fényforrások 5-12W teljesítményben


  Hagyományos izzószálas vagy kompakt energiatakarékos izzók kiváltására alkalmas LED fényforrások. A LED fényforrásunk a meglévő világítótest átalakítása nélkül integrálható.

 • LED mélysugárzók


  Beépíthető komplett nagyteljesítményű (17W, 24W, 40W) „mélysugárzó” LED armatúráinkkal kiválthatja a hagyományos kompakt fénycsövekkel üzemelő állmennyezetbe épített úgynevezett mélysugárzó lámpatesteket. LED mélysugárzóink 45°-ban buktatható házzal is rendelhetőek, ezáltal üzletek polc vagy kirakat megvilágítására is kifejezetten alkalmasak.

 • Mozgásérzékelővel ellátott T8 LED fénycsövek (1200 és 1500 mm-es hosszban 18W és 22W teljesítményben)


  Mozgásérzékelővel ellátott TEGALED LED fénycsöveink a beléjük épített rádiós mozgásérzékelőnek köszönhetően nem igényelnek külön átalakítást a mozgásérzékelő egységének beépítéséhez, így a meglévő T8 neon armatúrákba átépítés nélkül integrálhatóak.
  Kiválóan alkalmasak irodaházak folyosóinak megvilágítására, ahol mozgást érzékelve a maximális fényerőre kapcsolnak, majd 20 mp múlva a teljesítményük 20%-ára lekapcsolnak (megtartva egy minimális megvilágítást a folyosókon), ezzel további jelentős megtakarítást generálva üzemeltetőjüknek.