Nagy belmagasságú ipari csarnokok általános vagy nagy fényerővel történő megvilágítása saját gyártású LED fényforrásokkal vagy komplett LED reflektorokkal, LED felülvilágítókkal illetve LED ipari harangokkal. Az ipari csarnok világítás csoportjában jellemzően az alábbi LED alkalmazásaink szerepelnek:

 • T8 TEGALED fénycsövek (600, 1200, 1500 mm hosszban 10-30W teljesítményben)


  A TEGALED LED fénycsövei teljes mértékben kompatibilisek a hagyományos neon fénycsövekkel, így a meglévő világítótestek (armatúrák) cseréje nélkül juthat rendkívül alacsony fogyasztású világításrendszerhez, a korábbi fényerő megtartása vagy akár növelése mellett.

 • Vészvilágító fénycsövek


  A TEGALED LED vészvilágító akkumulátoros fénycsövei 2 in 1 funkciójukkal tökéletesen egyesítik a standard megvilágítást a vészvilágítási rendszerekkel. Külső és belső akkumulátoros kivitelben, 1,5-2 órás üzemidővel áramszünet esetén.

 • LED ipari harangok (50-250W teljesítményben, 60-90-120°-os ernyővel)


  A TEGALED LED ipari harangok széles teljesítmény palettájukkal és különböző sugárzási szögükkel tökéletesen kiváltják a hagyományos fémhalogén, higanygőz vagy nátrium ipari felülvilágítókat.

 • LED reflektorok (10-200W teljesítményben)


  A TEGALED LED reflektor lámpái széles teljesítmény palettájukkal és különböző sugárzási szögükkel alkalmasak mind kiemelő, mind hangulatvilágítás kialakítására. Kiváltja a fémhalogén, halogén vagy higanygőz reflektorokat.

 • Mozgásérzékelővel ellátott T8 LED fénycsövek (1200 és 1500 mm-es hosszban 18W és 22W teljesítményben)


  Mozgásérzékelővel ellátott TEGALED LED fénycsöveink a beléjük épített rádiós mozgásérzékelőnek köszönhetően nem igényelnek külön átalakítást a mozgásérzékelő egységének beépítéséhez, így a meglévő T8 neon armatúrákba átépítés nélkül integrálhatóak.
  Kiválóan alkalmasak irodaházak folyosóinak megvilágítására, ahol mozgást érzékelve a maximális fényerőre kapcsolnak, majd 20 mp múlva a teljesítményük 20%-ára lekapcsolnak (megtartva egy minimális megvilágítást a folyosókon), ezzel további jelentős megtakarítást generálva üzemeltetőjüknek.