• Hazai gyártású professzionális közvilágítási LED lámpatestek


    Úttestek, külterületek, parkok, telephelyek megvilágítására szolgáló TEGALED közvilágítási fényforrások és lámpatestek, különösen magas követelményeknek felelnek meg. Megfelelő méretezés esetén 60-70% -os energia megtakarítást produkálnak, több mint 10 év élettartammal bírnak és üzemidejük jelentős részében karbantartás nélkül üzemeltethetőek.
    A TEGALED közvilágítási lámpatestek alkalmasak az utcai megvilágításban használt kompakt, higanygőz, nátrium és fémhalogén  lámpák kiváltására. Az utcai világítás alapvetően a települési önkormányzatok feladata, amennyiben közterületen történő utcai világításról beszélünk. A települési önkormányzatok kötelessége, hogy minimálisan is elvárt színvonalú szolgáltatások nyújtsanak, amelynek körébe tartozik az utcai világítás is és ebben nagy előre lépés lehet a közvilágítás LED korszerűsítése.
    Jelenleg a települések többségében elavult és nagy fogyasztású fényforrások üzemelnek, ami alapján kijelenthető, hogy átlagosan legalább 10-15 éve nem történt közvilágítási korszerűsítés, ráadásul élettartamuk végén vannak, így egyre növekvő karbantartást igényelnek.
    A LED korszerűsítés esetén, nemcsak a megvilágítás erőssége növekedhet, hanem a lámpatestek üzembiztonsága, valamint energia hatékonysága fokozatokkal javulna.